אוכל
אוכל
שונות

שוקי עוף עם פול וארטישוק ירושלמי

תבשיל מעולה שקל לגוון: פשוט תוסיפו את מה שיש לכם במקרר

|mako אוכל| פורסם19:50
שוקי עוף עם פול וארטישוק ירושלמי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.49reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המתכון הזה מאוד פתוח לשינויים: את הארטישוק הירושלמי אפשר להחליף בתפוחי אדמה. את הפול אפשר להחליף בחומוס או בכל קטניה אחרת. אם יש לכם בשלוף, עשבי תיבול מאוד יתאימו לתבשיל הזה.

המצרכים :

  • 2 בצלים, קצוצים
  • 8 יחידות שוקי עוף
  • 3 שיני שום
  • 3-4 יחידות ארטישוק ירושלמי, מקולפות וחתוכות לקוביות גדולות
  • 200 גרם דלעת חתוכה לקוביות (ללא הקליפה)
  • 300 גרם פול קפוא
  • כפית פפריקה מתוקה
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • 2 יחידות בצל ירוק חתוך לעיגולים

אופן ההכנה:

1מטגנים בסיר את הבצל כ-3 דקות. מוסיפים את שוקי העוף להזהבה כ-5 דקות.

2מוסיפים את השום, הארטישוק הירושלמי, הדלעת והפול, מתבלים ומוסיפים את הבצל ירוק.

3יוצקים כוס מים חמים ומביאים לרתיחה. מורידים את האש למינימום ומבשלים כ-40 דקות.

* מגישים ליד אורז לבן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il