אוכל
אוכל
שונות

הכנה עצמית של גבינה רכה בטעמים

גבינה נהדרת שכל אחד יכול להכין בבית

|מועצת הבקר והחלב| פורסם19:45
שקיות חביצת גבינות בחוות יערן (צילום: דנה בר-אל שוורץ)
צילום: דנה בר-אל שוורץ
Rating:52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חומרים למנה אחת :
  • ליטר אחד חלב 3%, חומר מקריש, (מיץ לימון או חומץ או גביע לבן או יוגורט), חומרי טעם כגון: מלח, תבלינים, ירקות, זיתים.
  • כדי להכין כמה מנות יש להכפיל את הכמויות במספר המנות.

אופן ההכנה:

1מוזגים חלב לקערה.

2מוסיפים חומר מקריש ובוחשים.

3מכסים ומשהים 24 שעות במקום חמים עד שהחלב נקרש.

4מניחים על הקערה האחרת מסננת.

5על המסננת מניחים בד (חיתול).

6מוזגים את החלב הקרוש על הבד.

7משהים עד שיטפטפו לקערה מי החלב הקרוש.

8על הבד נותרת גבינה. מעבירים לצלחת.

9מוסיפים חומרי טעם ובוחשים.

10מכסים ומניחים במקרר.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il