
פולנטה ברוטב עגבניות ומוצרלהחזרתם הביתה מורעבים? הנה מנה חמה וטעימה שאפשר להכין בפחות מ-30 דקות. כדאי לגזור ולשמור![]() צילום: אסף רונן |
המצרכים (4 מנות):לפולנטה:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מכינים את הפולנטה לפי הוראות היצרן על גבי השקית, במידה ותרצו להוסיף את החמאה, תוסיפו אותה בתחילת הבישול. מתבלים במלח. 2מטגנים בסיר את הבצל עד שהוא הופך שקוף ומוסיפים את השום לעוד דקה-שתיים ואז את רסק העגבניות ואת העגבניות המרוסקות. 3מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל, מוסיפים כ- ½ עד 1 כוס מים חמים ומערבבים. מוסיפים את הבזיליקום ומביאים לרתיחה. 4מבשלים על אש נמוכה כ-15-20 דקות. 5הגשה: יוצקים את הפולנטה לצלחת הגשה, שופכים מעל את רוטב העגבניות ואת המוצרלה. * במידה ורוצים להוסיף את העוף או את הנקניקיות: מכניסים אותם לרוטב בשלב מספר 2, לאחר שהבצל מטוגן. צילום:אסף רונן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |