אוכל
אוכל
שונות

ברקוקש

מי אמר שקוסקוס חייב להיות מצוות למרק או למנה מלוחה? ברקוקש זו דייסת קוסקוס מתוקה וחלבית שתעשה לכם שמח בלב, וזו הגרסה של ברק אהרוני למעדן הטעים הזה

|אוכל עם ברק| פורסם11:01
ברקוקש (צילום: אפיק גבאי, אוכל עם ברק)
צילום: אפיק גבאי, אוכל עם ברק
Rating:58reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1/2 1 כוסות חלב
  • 3 כפות חלב ממותק
  • קורט מלח
  • קינמון
  • גרידת תפוז
  • שקית קוסקוס
  • 50 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
  • צימוקים אוזבקים
  • מישמשים אוזבקים
  • אגוזי מלך קלויים
  • שבבי שקדים קלויים
  • צנוברים
  • יוגורט עזים או כבשים להגשה

אופן ההכנה:

1מרתיחים את החלב עם החלב הממותק, קורט מלח, קינמון וגרידת תפוז.

2מוסיפים את הקוסקוס תוך כדי ערבוב, וממשיכים לערבב עד שהתערובת מסמיכה.

3מורידים מהאש מוסיפים קוביות חמאה קרות ומערבבים. מכסים במגבת ל-10 דקות צינון.

4מפרידים את התערובת לגושים גסים בעזרת מזלג.

5קוצצים מעט את המשמשים והאגוזים, מוסיפים לברקוקש יחד עם שאר הפירות היבשים, ומערבבים.

6מגישים על מעט יוגורט בצלחת וטורפים.

>> לכל המתכונים של אוכל עם ברק
>> חם מהתנור: עוגיות ג'ינג'ר ומייפל
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il