אוכל
אוכל
שונות

טבעות בצל פריכות אפויות

אין על טבעות בצל, זה באמת מאכל מושלם, אבל מי רוצה להתחיל להתעסק עם טיגון בשמן עמוק. עם המתכון הזה תקבלו טבעות בצל פריכות ונהדרות בלי כל השמן ורק ברבע שעה עבודה. אז למי קראתם ג'אנק פוד?

|mako אוכל| פורסם12:21
טבעות בצל (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.449reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 2 בצלים לבנים גדולים
  • 3/4 כוס קמח
  • כפית מלח
  • 1/4 כפית
  • פלפל שחור
  • 4 חלבונים
  • 2 כפות מיונז
  • כוס וחצי פירורי לחם דקים
  • שמן לשימון התבנית

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בניר אפייה משומן.

2פורסים את הבצל לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ ומניחים אותן בקערה עם מים.

3מכינים 3 קערות: בקערה בינונית מערבבים קמח, מלח ופלפל שחור. בקערה נפרדת טורפים את החלבונים והמיונז, ושופכים את פירורי הלחם לקערה השלישית.

4מוציאים בנפרד כל טבעת בצל מהמים, מנערים אותה לייבוש וטובלים מיד בתערובת הקמח כך שתהיה מצופה לחלוטין. לאחר מכן טובלים את טבעת הבצל בתערובת הביצים ומעבירים מיד לפירורי הלחם. מוודאים שהטבעת מצופה לחלוטין ומניחים בתבנית. ממשיכים כך עם יתרת טבעות הבצל.

5אופים את הטבעות 10 דקות, הופכים צד ואופים 5 דקות נוספות.

6מגישים חם לצד כל מטבל שאוהבים.

>> בשבוע שעבר הכנו כאן חביתה משודרג

>> והנה מתכון לרוגלך שוקולד-חמאה חלומיים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il