
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בניר אפייה משומן. 2פורסים את הבצל לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ ומניחים אותן בקערה עם מים. 3מכינים 3 קערות: בקערה בינונית מערבבים קמח, מלח ופלפל שחור. בקערה נפרדת טורפים את החלבונים והמיונז, ושופכים את פירורי הלחם לקערה השלישית. 4מוציאים בנפרד כל טבעת בצל מהמים, מנערים אותה לייבוש וטובלים מיד בתערובת הקמח כך שתהיה מצופה לחלוטין. לאחר מכן טובלים את טבעת הבצל בתערובת הביצים ומעבירים מיד לפירורי הלחם. מוודאים שהטבעת מצופה לחלוטין ומניחים בתבנית. ממשיכים כך עם יתרת טבעות הבצל. 5אופים את הטבעות 10 דקות, הופכים צד ואופים 5 דקות נוספות. 6מגישים חם לצד כל מטבל שאוהבים. תגיות:טבעות בצל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |