אוכל
אוכל
שונות

האטריות הפיליפיניות של אמא לילי

אטריות דקיקות מוקפצות עם ירקות. מנה עם המון טעם ומעט מאוד עבודה

|קיקומן| פורסם08:17
האטריות הפיליפיניות של אמא לילי (צילום: קיקומן)
צילום: קיקומן
Rating:4.522reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • חבילת אטריות ורמיצ'לי אורז
  • 4 גזרים בינוניים, קלופים
  • 1/2 כרוב סיני
  • 4 בצלים ירוקים
  • 1 סלסילת נבטי שעועית
  • 4 שיני שום, קלופות וכתושות
  • 4 כפות שמן תירס לטיגון
  • כף שמן שומשום קלוי

לרוטב:

  • 2 כפות קטשופ
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית רוטב צ'ילי בשום (לי-קום-קי)
  • 1 כפית שטוחה אבקת מרק
  • עוף
  • 4 כפות מים

אופן ההכנה:

1משרים את האטריות 20 דקות בקערה עם מי ברז. מסננים ושומרים בצד.

2חותכים את הגזרים ל"גפרורים", פורסים את הכרוב ל"שערות" דקיקות ואת הבצל הירוק לפרוסות אלכסוניות. שומרים בצד חופן מהנבטים והבצל הירוק לקישוט. מערבבים יחד עם רכיבי הרוטב ושומרים בצד.

3במחבת גדולה או ווק מחממים את השמן על להבה גבוהה. מקפיצים במחבת את הירקות במשך 3 דקות. מוסיפים את האטריות והרוטב ומביאיםלרתיחה תוך כדי ערבוב במשך 5 דקות נוספות עד שהאיטריות מתרככות.

4הגשה: מעבירים לקערות אישיות. זולפים שמן שומשום קלוי ומקשטים במעט בצל ירוק ונבטים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il