1משרים את האטריות 20 דקות בקערה עם מי ברז. מסננים ושומרים בצד.
2חותכים את הגזרים ל"גפרורים", פורסים את הכרוב ל"שערות" דקיקות ואת הבצל הירוק לפרוסות אלכסוניות. שומרים בצד חופן מהנבטים והבצל הירוק לקישוט. מערבבים יחד עם רכיבי הרוטב ושומרים בצד.
3במחבת גדולה או ווק מחממים את השמן על להבה גבוהה. מקפיצים במחבת את הירקות במשך 3 דקות. מוסיפים את האטריות והרוטב ומביאיםלרתיחה תוך כדי ערבוב במשך 5 דקות נוספות עד שהאיטריות מתרככות.
4הגשה: מעבירים לקערות אישיות. זולפים שמן שומשום קלוי ומקשטים במעט בצל ירוק ונבטים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!