אוכל
אוכל
שונות

גבינת פניר הודית

הגרסה ההודית לקוטג'- בלי מלח ועם 0% שומן

|מסעדת אינדירה| פורסם14:06
גבינת פניר (צילום: Dorling Kindersley, GettyImages IL)
צילום: Dorling Kindersley, GettyImages IL
Rating:4.449reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 3 ליטרים של חלב עזים דל שומן (עדיף 0%)
  • מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה:

1מביאים את החלב לרתיחה בסיר. בעת הרתיחה החלב יתחיל להקציף. כשזה קורה חשוב להנמיך מיד את האש, ולהוסיף את מיץ הלימון. 2. לאחר הוספת מיץ הלימון מערבבים את החלב במשך 4 עד 5 דקות עד שגושי הגבינה נפרדים מהמים. 3. לאחר סיום הבישול יוצקים את הגבינה ואת הנוזלים לשקית בד עדין וסוחטים היטב. את שקית הבד תולים מעל כיור למשך כשעתיים עד ששארית הנוזלים מתנקזים מהשקית והגבינה מתקררת. 4. לאחר קירור מוציאים את גוש הגבינה שנוצר וחותכים לריבועים. 5. את ריבועי הפניר מומלץ לטגן עד לקבלת מעטפת זהובה. מתכונים עם גבינת פניר:פניר מסאלהמותר פנירמלאי כופתה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il