
קציצות קינואה ועדשים כתומותקציצות כתומות ומזינות עם תפוחי אדמה, גזרים ותירס - קל ומהיר להכנה![]() צילום: פירגה, פונץ' שף, פורום אוכל חלבי בתפוז |
המצרכים (16 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים בסיר בינוני את העדשים והקינואה במים, למשך 15 דקות, או עד שהעדשים מתרככים. 2מסננים מהמים ומעבירים לקערה. מערבבים היטב יחד עם שאר המרכיבים. מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול. 3מחממים מעט שמן במחבת ובידיים רטובות יוצרים קציצות קטנות. מטגנים משני הכיוונים עד שזהוב, ומוציאים לנייר סופג. * מבוסס על מתכון שלפירגה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |