אוכל
אוכל
שונות

קציצות קינואה ועדשים כתומות

קציצות כתומות ומזינות עם תפוחי אדמה, גזרים ותירס - קל ומהיר להכנה

|פורום אוכל חלבי של תפוז| פורסם12:30
קציצות עדשים כתומות (צילום: פירגה, פונץ' שף, פורום אוכל חלבי בתפוז)
צילום: פירגה, פונץ' שף, פורום אוכל חלבי בתפוז
Rating:4.445reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (16 מנות):

  • 1 כוס קינואה

  • 3/4 כוס עדשים כתומות
  • 1 תפוח אדמה מקולף מבושל ומעוך לפירה
  • 2 גזרים מבשולים, קצוצים דק
  • 4 כפות תירס
  • 1 בצל ירוק קצוץ
  • 2 ביצים
  • 2 פרוסות לחם מושרות במים וסחוטות היטב
  • 1/2 כוס קמח
  • מלח/פלפל
  • פפריקה
  • כמון
  • אבקת שום
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מבשלים בסיר בינוני את העדשים והקינואה במים, למשך 15 דקות, או עד שהעדשים מתרככים.

2מסננים מהמים ומעבירים לקערה. מערבבים היטב יחד עם שאר המרכיבים. מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול.

3מחממים מעט שמן במחבת ובידיים רטובות יוצרים קציצות קטנות. מטגנים משני הכיוונים עד שזהוב, ומוציאים לנייר סופג.

* מבוסס על מתכון שלפירגה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il