
אסאדו במרינדת חרדל, דבש ועשבי תיבולרוצים להשקיע באמת בעל האש של יום העצמאות, בעצמכם ובחברים? תניחו בצד את הקבב והנקניקיות ולכו על בילוי ארוך עם נתח אסאדו מפנק. מרינדה מוצלחת, עשבי תיבול ושלוש שעות על האש. זה כל מה שצריך![]() צילום: Juanmonino, Istock |
המצרכים :
למרינדה:
לנעיצה:
אופן ההכנה:1מערבבים את חומרי המרינדה מלבד התימין והרוזמרין, ומורחים את הנתח בשכבה אחידה ונדיבה. מפזרים מעל את עלי התימין והרוזמרין. 2בעזרת סכין חדה יוצרים חריצים בנתח האסאדו ונועצים בתוכם את שיני השום וענפי התימין והרוזמרין. 3צולים על הגריל בטמפרטורה גבוהה עד שהנתח מבריק ומעט שחום. מנמיכים את הטמפרטורה ונותנים לו להיצלות כ-15 דקות. 4מוציאים מהאש, עוטפים את הנתח ברדיד אלומיניום, מנמיכים את החום לבינוני, מדללים בגחלים כדי שלא יישרף וצולים שעתיים וחצי עד שלוש. 5מניחים על קרש עבה ופורסים דק. *טיפ לקנייה: חשוב לבחור בנתח שומני – אבל לא יותר מדי. איך יודעים? אם אתם רואים מהצד של הנתח סיבים לבנים דמויי שיש, זה סימן שהוא פחות דחוס ויותר אוורירי ורך. חשוב לבחור בנתח אדום, יפה שאינו מגיר נוזלים – סימנים שיעידו על טריותו. תגיות:אסאדו ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |