אוכל
אוכל
שונות

צ'יפס מקליפות תפוחי אדמה

בפעם הבאה שאתם מקלפים תפוח אדמה אל תמהרו לזרוק את הקליפות לפח - תכינו מהן צ'יפס, לא חבל? תיבול פשוט שמתקתקים בשנייה וחצי, רבע שעה בתנור והרווחתם חטיף ממכר וחסכוני שאתם יודעים בדיוק מה יש בו

|ברקו מייד| פורסם08:00
צ'יפס קליפות תפוחי אדמה (צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד)
צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד
Rating:4.271reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחמש דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • קליפות תפוחי אדמה מ-12 תפוחי אדמה קטנים
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 כפיות מייפל
  • כפית אבקת שום
  • כפית שבבי צ'ילי
  • כפית מלח
  • מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-220 מעלות.

2שוטפים היטב את הקליפות, מסננים, מעבירים אותן למגבת נקייה ויבשה וטופחים על הקליפות עד שיתייבשו.

צ'יפס מקליפות תפוחי אדמהמזהיבים טוב טוב מכל הכיוונים|צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד

3מפזרים את הקליפות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

4מערבבים בקערה קטנה שמן זית, מייפל ואת התבלינים היבשים ויוצקים על הקליפות. מסדרים את הקליפות בשכבה אחת, ואופים כרבע שעה, כשתוך כדי משגיחים שהכל מזהיב באופן שווה ומערבבים.

צ'יפס מקליפות של תפוחי אדמהואפשר גם להוסיף כקראנץ' לכריכים או המבורגר|צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד

לעוד מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית עקבו אחרי BERKO MADE בפייסבוקובאינסטגרםאו בקרובאתר.

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il