
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-220 מעלות. 2שוטפים היטב את הקליפות, מסננים, מעבירים אותן למגבת נקייה ויבשה וטופחים על הקליפות עד שיתייבשו. מזהיבים טוב טוב מכל הכיוונים|צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד3מפזרים את הקליפות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 4מערבבים בקערה קטנה שמן זית, מייפל ואת התבלינים היבשים ויוצקים על הקליפות. מסדרים את הקליפות בשכבה אחת, ואופים כרבע שעה, כשתוך כדי משגיחים שהכל מזהיב באופן שווה ומערבבים. ואפשר גם להוסיף כקראנץ' לכריכים או המבורגר|צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מיידבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |