אוכל
אוכל
שונות

חרוסת

מתכון לתוספת הקלאסית לשולחן הפסח. פשוט ומהיר

|mako אוכל| פורסם15:39
חרוסת של טעימא (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.213reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לחרוסת:

  • 3 תפוחי עץ מסוג גרנד מגוררים גס
  • 10 תמרים מסוג מג'הול קצוצים דק
  • 2 שזיפים טריים קצוצים או חמישה מיובשים
  • חצי כפית אבקת סוכר
  • מעט קינמון
  • כוס גדולה עם: אגוזי מלך טחונים, שקדים טחונים, אגוזי פקאן טחונים, בוטנים טחונים
  • חצי כוס יין אדום מתוק

אופן ההכנה:

1מערבבים את מרכיבי החרוסת, למעט היין ומערבלים במיקסר. למי שאוהב מחית חלקה יותר, טוחנים בבלנדר או במעבד מזון.

2מוסיפים בהדרגה את היין האדום עד שהוא נספג בתערובת. טועמים ואם החרוסת יבשה מדי מוסיפים עוד יין אדום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il