
את המשקה הזה אפשר לכין מכל אגוז או גרעין שאוהבים: שקדים, אגוז מלך, אגוז לוז, ברזיל, מקדמיה, שומשום, קשיו, גרעיני דלעת, גרעני חמנייה ועוד. המצרכים :
אופן ההכנה:1מכיניסים לקערה כוס אגוזים, מכסים במים ומשרים 7-8 שעות. 2שוטפים ומסננים את האגוזים. 3מכניסים למעבד מזון או לבלנדר, יחד עם 4 כוסות מים וטוחנים היטב. 4מסננים אל תוך כד או בקבוק את הנוזלים דרך חיתול בד, מסננת צפופה, מגבת דקיקה או פילטר של מכונת קפה. סוחטים היטב את שאריות הנוזלים מהחיתול, מעבירים לכלי סגור ומצננים. החלב נשמר במקרר כחמישה ימים עד שבוע. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |