1מניחים את הקמח, אבקת האפייה, הסולת והמלח בקערת המערבל ומערבבים היטב. מוסיפים את השמן והביצה ומערבלים כמה שניות. מתחילים להוסיף את היוגורט לאט לאט ומערבלים עד שמתקבל בצק חלק ונפרד מדופנות הקערה (לא תמיד צריך את כל הכמות, לכן לא כדאי להוסיף הכל ביחד).
2מניחים את הבצק בצד ל-10 דקות, ובינתיים שוטפים את הזיתים ומניחים בקערה. בקערה נוספת שמים את השומשום ובקערה השלישית את הביצים הטרופות עם המים.
3מקמחים את משטח העבודה ומרדדים רבע מכמות הבצק לעובי של רבע ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר 4 ס"מ (אפשר לעשות זאת בעזרת רינג או פשוט עם פקק של בקבוק מיץ) ומניחים זית במרכז כל עיגול. סוגרים את הבצק סביב הזית ומגלגלים בידיים לקבלת כדור.
4טובלים את הכדורים בביצה, מגלגלים בשומשום ומניחים במגש. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הכדורים עד שהם מזהיבים. מגישים עם לבנה וירקות, או סתם כך בקערה.
* טיפ: אפשר להכין כמות כפולה ולהקפיא - לפני שלב הטיגון. במקרה זה כדאי להעביר את מגש הכדורים כמו שהוא למקפיא לשעתיים, להתייצבות, ואז להעביר את הכדורים לשקיות הקפאה. לאחר מכן ניתן לטגן את הכדורים ישירות מהמקפיא, ללא צורך בהפשרה.