אוכל
אוכל
שונות

לביבות אפויות עם קישואים וירקות

לביבות בתנור בלי שמן ועם כל הטעם. קישואים וארטישוק ירושלמי (או בטטה אם תרצו), תענוג בכל ביס

|mako אוכל| פורסם18:17
לביבות קישואים אפויות (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.542reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (15 מנות):

  • 2 קישואים
  • 3 ארטישוק ירושלמי או בטטה קטנה (מקולפים)
  • בצל קלוף
  • 2 ביצים
  • 2-3 כפות פירורי לחם
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח
  • פלפל
  • ספריי שמן

אופן ההכנה:

1מגררים במעבד מזון או בפומפייה את הקישואים, הבצל והירק הנוסף - הארטישוק הירושלמי או הבטטה.

2מניחים במסננת את הבצל והקישואים ונותנים לנוזלים שלהם לצאת במשך חצי שעה. סוחטים היטב. מערבבים עם הארטישוק הירושלמי או הבטטה.

3מוסיפים ביצים, פירורי לחם, שום, מלח ופלפל.

4יוצרים בעזרת הידיים לביבות ומקפידים לסחוט עודפי נוזלים. מסדרים בתבנית אפייה משומנת בספריי שמן.

5אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ-10-15 דקות מכל צד.

* מומלץ לטבול ביוגורט לבן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

נטע בירן היא דיאטנית במועדוןהולמס פלייסגבעתיים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il