
כופתאות תפוח אדמה ממולאות גבינת פטה ברוטב עגבניותהכופתאות הללו מלאות כל טוב ומחכות לכם במרכזו של רוטב עגבניות סמיך ועשיר. קשה שלא להיתפתות![]() |
המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:אופן הכנת הכופתאות: 1מבשלים את תפוח האדמה, מקלפים ומעבירים דרך מסננת פירה. 2מערבבים את תפוח האדמה כשהוא עדיין חם עם קמח, קצת מלח, סולת, חמאה ואגוז מוסקט. 3לשים עד לקבלת בצק. 4בקערה נפרדת מועכים את גבינת הפטה ומערבבים עם העירית, בזיליקום, שום ופלפל שחור. 5חותכים חתיכות של הבצק, משטיחים, ממלאים בתערובת הגבינה ויוצרים כדורים. 6מרתיחים מים עם מלח, מכניסים את הכופתאות ומנמיכים את האש כדי שהמים לא יבעבעו. מבשלים כ-15 דקות. אופן הכנת רוטב העגבניות: 1מסננים את העגבניות וטוחנים בעזרת מוט טחינה. (שומרים את המיץ של העגבניות למקרה שהרוטב יצא סמיך מידי) 2מטגנים את השום קלות, מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת הסוכר, ממליחים ומפלפלים ומבשלים כמה דקות. במקרה והרוטב סמיך מאוד, מוסיפים מעט מהמיץ של העגבניות. אופן ההגשה: מוזגים את הרוטב בצלחת, מניחים את הכופתאות מעל ומגישים. >> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |