מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
שונות

לביבות תפוחי אדמה

לטקס מקמח תפוח אדמה, מתוק בלי סוכר וטעים בלי גלוטן

|מכון אברהמסון| פורסם18:41
לביבות תפוחי אדמה (צילום: מכון אברהמסון)
צילום: מכון אברהמסון

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • מיכל לבן / אשל
  • 1/3 כוס קמח תפוחי אדמה (או 1/3 כוס קמח אורז)
  • ביצה
  • מעט מים
  • 2 כפות שטוחות של סוכר פירות, או כפית דבש, או כף סילאן (ללא סוכר)
  • מעט מלח

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל המרכיבים. במחבת מחממים כף שמן ומוסיפים לבלילה.

2מנמיכים את האש ויוצקים מהבלילה למחבת 5-6 לביבות קטנות. מטגנים עד הזהבה.

3הופכים ומטגנים מעט.

4אפשר להגיש עם יוגורט.

המתכון מטעםמכון אברהמסוןלגמילה מסוכר וגלוטן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il