
המצרכים (16 מנות):
לטיגון:
אופן ההכנה:1מרתיחים מי מלח בסיר בינוני וחולטים גרגרי תירס כ-3 דקות עד שהם רכים. מעבירים למסננת ומצננים כ-15 דקות. 2מעבירים מחצית מכמות התירס החלוט למעבד מזון (את שאר הגרגרים שומרים שלמים) ומרסקים. מעבירים את התירס המרוסק לקערה. מוסיפים את הגרגרים השלמים, ביצים, פירורי לחם ומוצרלה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. 3מטגנים לביבה קטנטנה כדי לבדוק תיבול. יוצרים לביבות פחוסות בקוטר 6 ס"מ. 4מחממים מחבת עם ציפוי מונע הידבקות על להבה בינונית ויוצקים שמן זית בגובה 1/2 ס"מ. מטגנים את הלביבות בכמה מחזורים 3-2 דקות מכל צד עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים חמים או בטמפ' החדר. לגיוון: ללביבות פיקנטיות יותר מחליפים את המוצרלה בקשקבל או בפקורינו באותה כמות. * שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים. לפני ההגשה מחממים כמה דקות בתנור ב-170 מעלות או כדקה במיקרוגל. סטיילינג: עמית פרבר ספרו לנו עם מי אתם עושים את הגד, ותוכלו לזכות בחופשה חלומית! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |