אוכל
אוכל
שונות

שקדים במלח ים וצ'ילי

לכדרוגל חוקים משלו, גם בתחום הקולינרי - הנה הצעה לנשנוש מלוח-חריף שילווה אתכם עד לגמר היורו

|ביסטרו 99| פורסם15:13
שקדים בקליפות (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:45reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 500 גרם שקדים שלמים לא קלופים (שקדים ללא קליפה שומרים על טעמם הטבעי בקלייה, וגם משלבים את יסוד הפיצוח שהוא ללא ספק חלק מחוויית הצפייה)

  • 3 כפות מלח ים
  • 1 צ'ילי אדום טרי חתוך גס

אופן ההכנה:

1במעבד מזון טוחנים את הצ'ילי עם המלח (לא חובה, אפשר לקצוץ את הצ'ילי ולערבב היטב עם המלח).

2מוסיפים את השקדים ו-2 כפות מים, מערבבים היטב, מסדרים בתבנית אפייה בשכבה אחת, ואופים בתנור ב-140 מעלות במשך 40 דקות.

3מקפידים לערבב לפחות פעמיים במהלך האפייה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> רוצים לדעת עוד על השקד הישראלי?

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il