אוכל
אוכל
שונות

פיתה קלויה עם בשר וטחינה

ארוחה שלמה בקלילות ובמהירות. פיתה מהפריזר, בשר טחון וטחינה חריפה שרק צריך לשים בתנור

|mako אוכל| פורסם17:23
בשר טחון עם טחינה חריפה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.823reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לטחינה:

  • כוס טחינה גולמית
  • 1 לימון סחוט
  • 1 פלפל חריף
  • 2 שיני שום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • חצי כוס מים

לבשר:

  • 1 בצל, קצוץ
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • מעט שמן זית, לטיגון
  • 500 גרם בשר טחון
  • כמון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • חופן כוסברה, קצוצה
  • 2 פיתות חתוכות באמצע, קלויות בתנור עם מעט שמן זית

אופן ההכנה:

1שמים את כל מרכיבי הטחינה במעבד מזון וטוחנים יחד. אפשר להוסיף עוד חצי כוס מים, אם אוהבים את הטחינה דלילה יותר.

2מטגנים את הבצל והשום במחבת, ומוסיפים את הבשר הטחון. מפוררים היטב את הבשר, מתבלים ומטגנים כ-10 דקות עד שהוא שזוף היטב.

3מניחים את הבשר על הפיתה הקלויה (מי שרוצה עוד חריף יכול להוסיף עוד פלפל חריף קצוץ), ומזלפים את הטחינה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il