אוכל
אוכל
שונות

קרוק מאדאם בתוספת סלט

בראנץ' סופר-מפנק בפחות מ-350 קק"ל. כמה שינויים במנה הצרפתית המקורית - והופ, נעלמו שני שליש מהקלוריות

|mako אוכל| פורסם20:08
קרוק מאדאם דל קלוריות (צילום: mako אוכל)
צילום: mako אוכל
Rating:2.518reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (1 מנות):

  • 2 פרוסות דקות של חלה מתוקה
  • פרוסה של גבינת טל העמק 9%
  • 2 פרוסות פסטרמה
  • כפית חמאה קלה
  • ביצה
  • תרסיס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • לקט לסלט
  • 5 עגבניות שרי
  • כף רוטב חרדל ודבש לייט

אופן ההכנה:

1מורחים את שתי פרוסות החלה בחמאה קלה.

2מניחים על צד אחד של החלה את הפסטרמה ועל הצד השני את הגבינה וסוגרים לסנדוויץ'.

3מרססים מחבת בתרסיס שמן ומטגנים את הסנדוויץ' על אש קטנה משני הצדדים, עד שהגבינה מותכת. מעבירים לצלחת.

4מרססים שוב את המחבת בתרסיס שמן זית ומטגנים ביצת עין (אני מטגנת במחבת נוספת, ממש קטנה, בשביל לקבל חביתה עגולה ויפה. אפשר גם להשתמש במחבת רגילה וברינג).

5בינתיים חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומערבבים עם לקט הסלט והרוטב. מסדרים ליד הסנדוויץ'.

6ברגע שהחביתה מוכנה מתבלים אותה מעט ומניחים בזהירות על הסנדוויץ'. מגישים ואוכלים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il