
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים את ה"מכסים" של הפלפלים ומסדרים אותם בצפיפות בסיר. 2חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר הפלפלים יחד עם רסק העגבניות, הפפריקה ומלח. 3בסיר נפרד מטגנים את הבצל עם כף שמן עד להזהבה. 4מוסיפים את האורז לבצל, מוסיפים כוס מים ומכסים את הסיר. 5מבשלים את האורז 20 דקות, לריכוך חלקי. 6חותכים את הפטריות לרבעים. 7קולים קלות את הצנוברים במחבת (זהירות, הם נשרפים מהר). ברגע שרואים שאחד מעט מזהיב שופכים אותם מיד לסיר האורז. 8מוסיפים לאורז את השום, הפטריות, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. 9ממלאים את הפלפלים בתערובת האורז והפטריות. סוגרים את הפלפלים עם המכסים, ומוסיפים כוס וחצי מים (הנוזלים צריכים להגיע עד לחצי גובה הפלפל). מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה. מדי פעם פותחים את הסיר ומזלפים מהנוזלים אל תוך הפלפלים בעזרת כף. נטע בירן היא דיאטנית במועדוןהולמס פלייסגבעתיים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |