אוכל
אוכל
שונות

ביסלי גריל ביתי

הביסלי הזה הוא אחד המאכלים הכי מגניבים שיצאו לכם מהמטבח. הצורה: ביסלי גריל. הטעם: ביסלי גריל. הערכים התזונתיים: רק מה שאתם יודעים ששמתם בפנים. נכון, זה מטוגן, אבל מה חשבתם שעושים במפעל?

|mako אוכל| פורסם07:10
ביסלי גריל ביתי (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.5645reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 כוסות פסטה
  • 3 ליטר מים
  • כף מלח
  • כף תבלין גריל עוף
  • כף פפריקה מעושנת
  • חצי כפית מלח הימלאיה ורוד
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מביאים את המים לרתיחה בסיר גדול ומוסיפים את הפסטה והמלח.

2מבשלים את הפסטה אל דנטה (מוציאים אחת ונותנים בה ביס. אם הפסטה כבר ברובה מבושלת אבל עדיין יש בה נקודה לבנה – זה הזמן להוציא).

3מסננים את הפסטה, שוטפים במים קרים, מעברים למסננת ומייבשים היטב. חשוב מאוד: הפסטה נכנסת לטיגון רק כשהיא יבשה לחלוטין.

>> מתכונים לסופגניות

>> מתכונים ללביבות

ביסלי גריל ביתיביסלי גריל ביתי|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

4מערבבים את כל התבלינים בקערה.

5מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.

6מטגנים את הפסטה המבושלת עד הזהבה – בכמות קטנה מאוד בכל פעם. בנוסף, יש להוסיף את הפסטות לסיר אחת אחת, אחרת הן יידבקו בטיגון.

7מוציאים לקערה עם נייר סופג ומיד שופכים לקערת התבלינים, כשהפסטה עדיין חמה. מערבבים – ומוכן.

* הביסלי הביתי יישמר בקופסה סגורה עד שבוע.

רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

תגיות:ביסלי
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il