
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1שוטפים את העדשים במים פושרים. 2מכניסים לסיר גדול את המים והעדשים ומביאים לרתיחה עם מעט מלח. 3מבשלים עוד 15 דקות, או עד שהעדשים רכות (אבל לא מאוד. אל דנטה). 4בינתיים מערבבים בקערה את הטחינה הגולמית, הפלפל והלימון – אין צורך להוסיף מים. 5מורידים את העדשים מהאש, מסננים חלקית (כדי שחלק מהמים "יפתחו" את הטחינה) ומעבירים לקערה. מערבבים ומתקנים תיבול. 6מגישים חם עם סלט ירקות טרי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |