
טוסט טונה בלי לחםכשחושבים על טוסט טונה בדרך כלל עולות לראש שתי פרוסות לחם, שביניהן גבינה מותכת ונגיעות של טונה מקופסה. אז לא, מהיום האסוציאציה תהיה אחרת - כי בטוסט הזה הטונה בכלל מחליפה את הלחם. מה ששמעתם![]() צילום: לידור רז כהן, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מניחים נייר אפייה (שימו לב, לא נייר אלומיניום) על הטוסטר הלחיץ, כך שיכסה את שני החלקים. 2מערבבים היטב את הטונה, הביצה, גבינת השמנת התבלינים. 3משמנים את נייר האפייה ומשטחים עליו את התערובת. סוגרים את הטוסטר ומניחים לתערובת להיצלות עד שהיא הופכת למקשה אחת, כ-10-15 דקות. 4חותכים את ה"פרוסה" שהתקבלה לשניים ויוצרים כריך, עם גבינה צהובה באמצע. 5מחזירים לטוסטר ומניחים לצלייה של 2 דקות נוספות. * המתכון באדיבות לידור רז כהן ואתרדיאטת 17 הימים * לעוד מתכונים באינסטגרםוביוטיוב * אפשר לשדרג את הטוסט עם מריחה של רסק עגבניות. אם אתם בתזונה ללא סוכר - שימו לב שאתם רוכשים רסק ללא סוכר. אם לא, אפשר להשתמש ברסק עגבניות רגיל או אפילו בקטשופ. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |