
קורנפלקס סינימיניס בהכנה ביתיתיש הרבה סיבות להכין דגני בוקר לבד בבית: מהמחיר השערורייתי של המוצרים הקנויים, דרך הכיף וההתרגשות שבהכנה לבד ועד העובדה שבואו, זה יוצא ממש ממש טעים. מוכנים לנסות? אנחנו מזהירים, זה ממכר |
המצרכים :
להברשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות. 2 מערבבים בקערה או במעבד מזון את הקמח, הסוכר, הקינמון והמלח. מוסיפים את הווניל, החמאה והמים ומערבבים/מעבדים לקבלת בצק.
קורנפלקס קינמון ביתי. זהירות, ממכר | צילום:
יעל קצב
3 מחלקים את הבצק לשניים. 4 מרדדים כל מחצית של הבצק בין שני ניירות אפייה לעובי של כחצי ס"מ. 5 מברישים את הבצק בחמאה ומפזרים סוכר וקינמון. 6 חותכים את יריעות הבצק לריבועים קטנים בסכין או גלגלת. 7 אופים 10-15 דקות, עד להזהבה עדינה. הבצק יתקשה רק לאחר הצינון, אז זה בסדר להוציא אותו כשהוא עדיין מעט רך. 8 מניחים לבצק להתקרר לגמרי ומפרידים בקלות לריבועים.
כמו סינימיניס, אבל שהכנתם לבד | צילום:
יעל קצב
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים ** מאחסנים עד שבוע בצנצנת אטומה (אבל אל תדאגו, זה ייגמר הרבה לפני).
|