
קארי ירוק עם חצילים ועוףמתכון לתבשיל בטעמים מפתיעים מהמטבח התאילנדי, כפי שמכינים אותו במסעדת "בית תאילנדי" של יריב מלילי![]() צילום: 0tvalo, Istock |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1שמים בסיר את מחית הקארי הירוק ו"פותחים" אותו עם מעט חלב קוקוס על להבה נמוכה. מוסיפים את שארית חלב הקוקוס עם עלי הכפיר ליים ורצועות חזה העוף, ומבשלים על להבה נמוכה במשך כחמש דקות. 2מוסיפים את רוטב הדגים, את סוכר הדקלים ואת קוביות החציל, ומבשלים במשך חמש דקות נוספות עד ריכוך החצילים. 3מוסיפים את עלי הבזיליקום מופרדים מהגבעול, מערבבים, ומכבים את הלהבה. מומלץ להגיש לצד קערת אורז לבן. * המתכון באדיבות יריב מלילי, בעלי מסעדת "בית תאילנדי" הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |