אוכל
אוכל
שונות

פריטטה תפוח אדמה ופסטרמה

מתכון נפלא לפשטידה במחבת, עם רכיבים פשוטים שניתן למצוא בכל מקרר

|mako אוכל| פורסם19:59
פריטטת תפוחי אדמה (צילום: יח
צילום: יח"צ
Rating:2.52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • שמן זית
  • 1 בצל, קצוץ
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים, חתוכים לקוביות
  • 3-4 פרוסות פסטרמה רומנית, חתוכות לרצועות
  • 6 ביצים
  • צרור שמיר, קצוץ
  • מעט מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מניחים מחבת ברזל עם ידית שיכולה להיכנס לתנור על להבה בינונית, מוזגים את שמן הזית ומטגנים את הבצל ותפוח האדמה כ-8 דקות עד להזהבה.

3מוסיפים את הפסטרמה ומטגנים עוד דקה.

4מערבבים בקערה את הביצים, השמיר, המלח והפלפל, יוצקים את בלילת הביצים לתפוחי האדמה ומבשלים כ-4 דקות נוספות עד שהשוליים מתייצבים.

5מעבירים לתנור למשך 20 דקות נוספות עד להזהבה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il