מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
שונות

צלעות טלה במרינדת שווארמה

נשמע מוזר? חברים, מדובר במרינדה כיפית, מפוצצת בטעמים, שמחמיאה לבשר ומעשירה אותו. ועוד לא התחלנו לדבר על ההכנה הסופר-פשוטה: מערבבים, מחכים, כמה דקות על המנגל וזהו. טיפ שלנו - תאכלו מהר לפני שיגמרו הכל

|מסעדת כינור בכיכר| פורסם10:14
צלעות טלה בדבש (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 2-3 קילו צלעות טלה

למרינדה:

  • חופן זרעי כמון
  • חופן זרעי כוסברה
  • חופן זרעי חרדל לבן
  • חופן זרעי חרדל שחור
  • 4 שיני שום קצוצות
  • עלים מ-2 גבעולי רוזמרין, קצוצים
  • עלים מ-2 גבעולי תימין, קצוצים
  • 2 כפות עמבה
  • כף דבש
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור שלם
  • 3 עלי דפנה
  • מקל קינמון אחד

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל המרכיבים ויוצקים על הצלעות. מכסים ומעבירים למקרר למשך לילה.

2מוציאים את מקל הקינמון וצולים על הגריל כ-4 דקות מכל צד.

*טיפ לקנייה: בקשו מהקצב צלעות קדמיות – הן קרובות יותר לאזור הכתף ונחשבות רכות ועסיסיות יותר.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il