
פאד תאי שרימפסהמנה המוכרת ביותר מהמטבח התאילנדי, בגרסת השף דניאל זך, עם שרימפס ורוטב דגים ריחני (נם פלה)![]() צילום: בועז לביא, ifeel |
המצרכים (1 מנות):
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים ווק על אש גדולה, מוזגים מעט שמן סויה, שוברים פנימה את הביצה וטורפים אותה במהירות. מוסיפים את שיני השום והשרימפס ומנערים במשך 1/2 דקה. 2מוסיפים את הנבטים והירקות ומטגנים במשך דקה. 3מסננים את אטריות האורז, מוסיפים אותן לווק ומקפיצים. 4מוסיפים לווק את כל מרכיבי הרוטב למעט הסוכר ומקפיצים במשך 2 דקות עד שהאטריות מתרככות. מוסיפים את הסוכר ומקפיצים במשך 1/2 דקה נוספת. 5מעבירים לצלחת עמוקה, זורים מעל את הבוטנים ומקשטים בבצל ירוק. מגישים עם פלח הלימון. מסעדת אסיה מוניקה, הרקון 2 מתחם שרונים הוד השרון, טל' 09-7465353 הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |