מרק חומוס ומנגולדמרק בריא, טעים ומשביע עם גרגרי חומוס, ירקות ועלי מנגולד. אין כמו לחזור הביתה למרק חם![]()
צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים מעט שמן זית בסיר גדול ומטגנים את הבצל קלות, עד שהוא מתרכך. 2 מוסיפים את הגזר והדלורית ומטגנים 5 דקות נוספות. 3 מפרידים את החלק הלבן של עלי המנגולד מהחלק הירוק וחותכים גס. 4 מוסיפים לסיר את גרגירי החומוס ואת הסלרי, השום והחלק הלבן של המנגולד, ומטגנים במשך 2 דקות נוספות. 5 מוסיפים את העגבניות ואת חלב הקוקוס ומוסיפים מים עד כ-1 ס"מ מעל הירקות. 6 מוסיפים את שיבולת השועל, הסויה והתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות, עד שהגזר מתחיל להתרכך. 7 מוסיפים את החלק הירוק של המנגולד ומבשלים עוד 5 דקות. * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |