אוכל
אוכל
שונות

קציצות פתיתים ופסטו

קציצה צמחונית, קלה להכנה, טעימה ומזינה

|יופי של יום| פורסם14:27
קציצות כרישה (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:3.470reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 2 וחצי כוסות פתיתים – מוכנים לאכילה (לאחר בישול)
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 2 וחצי כפותפסטובזיליקום
  • 1 כף שבבי שקדים (אם יש ילדים קטנים לא להוסיף את השקדים)
  • מלח, מעט אגוז מוסקט, סומק
  • שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

1מערבבים היטב בקערה את כל החומרים.

2מחממים מחבת עם שמן.

3יוצרים "קציצות" שטוחות מהתערובת בעזרת הידיים.

4מטגנים את הקציצות משני הצדדים עד שהן מקבלות צבע זהוב.

5מוציאים את הקציצות לנייר מגבת ומגישים אותן חמות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il