1מכינים את בסיס היוגורט: מערבבים בקערה יוגורט עם שום כתוש ומלח.
2מכינים ביצה עלומה: מביאים סיר עם מים וחומץ על סף רתיחה, שוברים ביצה לקערה, מערבבים את המים בסיר ליצירת מערבולת ומעבירים אותה בעדינות לתוך המים. אחרי 3-4 דקות מוציאים את הביצה מהמים ומעבירים לקערה עם מי קרח (בשלב זה היא תהיה רכה מבפנים אבל יציבה מבחוץ).
3מחממים מחבת ומערבבים בה חמאה, שמן זית ותבלינים.
4מרכיבים את המנה להגשה: על צלחת מורחים שכבה של היוגורט, מניחים מעליו את הביצים ולבסוף יוצקים את הרוטב החרפרף מהמחבת. מגישים עם לחם.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים
או באינסטגרם המהמם שלה
טורקיש אגז. לא לחכות, פשוט להכין|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון!