
המצרכים (4 מנות):לתבנית בקוטר 28 ס"מ:
לרוטב עגבניות:
בנוסף:
אופן ההכנה:1לקערה גדולה שוברים ביצה, מוסיפים את החלב וטורפים בעזרת מזלג. מוסיפים את הקמח התופח, חצי כוס גבינה צהובה מגורדת (שימרו את השאר להמשך) ומלח. מערבבים היטב. 2במחבת עם ידיות חסינות אש (אם אתם לא בטוחים לגבי הידיות תצפו אותן היטב בנייר כסף) יוצקים מעט שמן ומחממים את המחבת היטב. מוסיפים 3 מצקות מהבלילה ומניעים את המחבת לצדדים כדי לפזר באופן אחיד. מנמיכים לאש קטנה. 3בעזרת כף מורחים על החלק העליון חצי כוס רוטב עגבניות ומעליו מפזרים 3/4 כוס גבינה מגורדת ואיזה תוספות שרוצים. 4יוצקים מעל את יתרת הבלילה, מטגנים כ-10 דקות עד שהחלק התחתון שחום ויפה (איך יודעים? מרימים בזהירות ובודקים). 5בינתיים מחממים את התנור ל-200 מעלות. 6לוקחים מגש גדול ומחליקים אליו בזהירות את הפנקייק, במטרה שהצד שכבר טוגן יהיה התחתון. הופכים בזהירות את המגש מעל המחבת כך שכעת הצד שלא טוגן יהיה למטה. 7על הצד שכבר טוגן (שכעת נמצא למעלה) מורחים שוב רוטב עגבניות ומפזרים גבינה צהובה ותוספות שאוהבים. 8כשהצד התחתון מזהיב, מכבים את האש ומעבירים את המחבת לתנור החם. אופים כ-10 דקות עד שכל הגבינה נמסה והחלק העליון מעט זהוב. מגישים חם (אפילו שגם קר זה טעים..) לעוד מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית עקבו אחרי BERKO MADE בפייסבוקובאינסטגרםאו בקרובאתר. תגיות:פיצה פנקייק ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |