
המצרכים :
אופן ההכנה:1יוצקים שמן זית למחבת, וכשהוא חם מטגנים: שום, בצל, פלפל ותימין 2מוסיפים עדשים מסוננות ומערבבים 3מוסיפים בורגול מסונן ומערבבים 4מוסיפים את הצימוקים עם מיץ הלימון בו הושרו, מוסיפים את התבלינים ומערבבים 5מכבים את האש, מוסיפים כוסברה ומערבבים. מכסים ומחכים 5 דקות 6סידור המנה: מסדרים את הבורגול על צלחת, במעין גבעה עם קצה מחודד. מפזרים מלמעלה 2 בצלים ירוקים קצוצים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |