אוכל
אוכל
שונות

תבשיל בורגול

תוספת יחודית, בריאה וטעימה ביותר

|שיעור פרטי עם אהרוני| פורסם12:05
Rating:4.495reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 בצל אדום קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • פלפל ירוק חריף מנוקה וקצוץ
  • כף תימין
  • 2 כוסות בורגול גס מושרה במים קרים
  • כוס עדשים ירוקות קטנות מושרות במים
  • חצי כוס צימוקים קצוצים גס מושרים במיץ לימון
  • חצי כפית כמון
  • כפית כורכום
  • חצי כפית קינמון
  • מלח פלפל
  • כוס כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

1יוצקים שמן זית למחבת, וכשהוא חם מטגנים: שום, בצל, פלפל ותימין

2מוסיפים עדשים מסוננות ומערבבים

3מוסיפים בורגול מסונן ומערבבים

4מוסיפים את הצימוקים עם מיץ הלימון בו הושרו, מוסיפים את התבלינים ומערבבים

5מכבים את האש, מוסיפים כוסברה ומערבבים. מכסים ומחכים 5 דקות

6סידור המנה: מסדרים את הבורגול על צלחת, במעין גבעה עם קצה מחודד. מפזרים מלמעלה 2 בצלים ירוקים קצוצים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il