אוכל
אוכל
שונות

ריבת חצילים של אמא

ריבה מיוחדת של חצילים בקליפתם בכלום עבודה ועם המון רושם

|mako אוכל| פורסם22:03
ריבת חצילים של אמא (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.591reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 קילו חצילים קטנים
  • 1 ליטר מים
  • 1 קילו סוכר לבן
  • 2 יחידות ציפורן
  • ¼ כפית קינמון
  • מיץ מלימון סחוט

אופן ההכנה:

1חותכים חריץ לאורך כל חציל (לא עד הסוף), ומשרים את החצילים במים למשך כל הלילה.

2מסננים את החצילים מהמים, מניחים בסיר ומוסיפים את הסוכר והמים.

3מבשלים את החצילים על להבה גבוה, עד להמסת הסוכר.

4מוסיפים את הציפורן, הקינמון והלימון וממשיכים לבשל על אש נמוכה בין שעה לשעתיים, עד לקבלת מרקם ריבתי וסמיך בצבע זהוב.שומרים בקירור. מגישים עם לחם, מאפה, או כתוספת לכבד אווז או עוף.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il