
המצרכים :
אופן ההכנה:1חותכים חריץ לאורך כל חציל (לא עד הסוף), ומשרים את החצילים במים למשך כל הלילה. 2מסננים את החצילים מהמים, מניחים בסיר ומוסיפים את הסוכר והמים. 3מבשלים את החצילים על להבה גבוה, עד להמסת הסוכר. 4מוסיפים את הציפורן, הקינמון והלימון וממשיכים לבשל על אש נמוכה בין שעה לשעתיים, עד לקבלת מרקם ריבתי וסמיך בצבע זהוב.שומרים בקירור. מגישים עם לחם, מאפה, או כתוספת לכבד אווז או עוף. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |