
ופל תפוח אדמהאם יש לכם מכונת ופל בבית, הנה טרנד שממש שווה ליפול בו: ופל מלוח - ופל תפוח אדמה. הוא קראנצ'י מבחוץ, נימוח מבפנים ועם קצת תוספות יש לכם נשנוש מושלם. זה הזמן לבשל כמה תפודים ולהתכונן למעוך אותם טוב טוב |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את תפוחי האדמה בשלמותם עד לריכוך מלא (בערך חצי שעה). 2 מברישים מעט חמאה או שמן על תחתית הטוסטר ומניחים את תפוחי האדמה בשלמותם על כל אחד משקעי תבנית הטוסטר, ומועכים את תפוחי האדמה בעזרת סגירת המכסה עד להזהבה. 3 מוציאים כל ופל לצלחת ומרכיבים את הביס המושלם: גבינה צהובה, שמנת, עירית, מלח ופלפל שחור.
ופל תפוח אדמה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים בתיאבון!
|