
המצרכים (1 מנות):לטחינה:
לחזה עוף:
לכריך:
אופן ההכנה:1מערבבים את הטחינה הגולמית, הלימון, המים והמלח. 2משמנים קלות את חזה העוף, ממליחים ומפלפלים. צורבים את העוף במחבת חמה, שתי דקות מכל צד. מצננים מעט וחותכים לרצועות דקות. 3באמצעות קולפן קולפים רצועות דקות מסביב למלפפון עד שמגיעים למרכז המימי עם הזרעים. אם רוצים, זורים שומשום מעל הרצועות. זורקים את החלק עם הזרעים. 4מורחים את פרוסות הלחם בטחינה, מניחים מעל את חזה העוף הצרוב (אפשר לאכול אותו גם פושר וגם קר), מעליו את המלפפונים והנבטים וסוגרים. >> רוצים לנסות את אתגר האוכל הבריא? הנה כל המתכונים שאתם צריכים ל-10 ימים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |