אוכל
אוכל
שונות

ברוסקטה חצילים ויוגורט

מתכון פשוט, מהיר ופריך

|mako| פורסם11:58
ברוסקטה חצילים (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:2.54reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 4 פרוסות לחם
  • 1 חציל
  • 1 עגבנייה
  • 4 כפות יוגורט טבעי 3%
  • 2 כפות שמן קנולה
  • מעט שמן זית
  • מלח גס

אופן ההכנה:

1מזלפים מעט שמן זית על כל פרוסה, בוזקים מלח גס וקולים בתנור/טוסטר שחומם ל-180 מעלות למשך כחמש דקות עד שהלחם מזהיב. 2. בינתיים, פורסים את החציל לפרוסות בעובי חצי ס"מ וחוצים כל פרוסה. מטגנים בשמן עד שהחציל מתרכך ומשחיר. 3. מוציאים את פרוסות החציל לצלחת עם נייר סופג וחותכים את העגבניות לפרוסות. 4. מרכיבים את המנה: מסדרים 3-4 פרוסות חצילים על כל פרוסת לחם קלוי, מניחים כמה פרוסות עגבנייה על החצילים ובוזקים 2 כפות יוגורט על כל פרוסת לחם. מגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il