
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עם הקליפה עד לריכוך. 2מוציאים את תפוחי האדמה מהמים הרותחים ומקלפים אותם בעודם חמים מאוד. 3מרסקים את תפוחי האדמה באמצעות מרסק תפוחי אדמה. 4מוסיפים את הקמח ויוצרים גומה, לתוכה מכניסים את הביצה וקורט מלח. לשים היטב. 5יוצרים רולדה ארוכה ובעזרת מרית חותכים לצורות ניוקי. 6בסיר רחב מרתיחים מים עם 2 כפות מלח. זורקים את הניוקי למים ומבשלים 2 דק'. 7ממיסים במחבת חמאה ושמן זית, נוסיף מרווה קצוצה, שום וצי'לי. (תוך שמחכים לניוקי) 8מוסיפים למחבת את הניוקי. 9להגשה נפזר פרמז'ן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |