אוכל
אוכל
שונות

ניוקי תפוחי אדמה במרווה

לקנות ניוקי מוכן זה לא הפתרון! בואו ללמוד להכין ניוקי משגע מאפס, זה פשוט והרבה הרבה יותר טעים

|גורמה בפיתה| פורסם16:39
ניוקי תפוחי אדמה במרווה (צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים)
צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים
Rating:4.26reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה
  • 300 גרם קמח
  • 1 ביצה
  • מלח
  • חופן עלי מרווה קצוץ
  • 3 שיני שום חתוך לפרוסות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • חבילת חמאה לטיגון
  • מעט צ'ילי
  • 50 גרם גבינת פרמז'ן

אופן ההכנה:

1מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עם הקליפה עד לריכוך.

2מוציאים את תפוחי האדמה מהמים הרותחים ומקלפים אותם בעודם חמים מאוד.

3מרסקים את תפוחי האדמה באמצעות מרסק תפוחי אדמה.

4מוסיפים את הקמח ויוצרים גומה, לתוכה מכניסים את הביצה וקורט מלח. לשים היטב.

5יוצרים רולדה ארוכה ובעזרת מרית חותכים לצורות ניוקי.

6בסיר רחב מרתיחים מים עם 2 כפות מלח. זורקים את הניוקי למים ומבשלים 2 דק'.

7ממיסים במחבת חמאה ושמן זית, נוסיף מרווה קצוצה, שום וצי'לי. (תוך שמחכים לניוקי)

8מוסיפים למחבת את הניוקי.

9להגשה נפזר פרמז'ן.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il