
פאד-תאי ילדים עם חמאת בוטניםאטריות אורז עם טעמים שמשחקים בין מלוח למתוק, ובעיקר עם טעם נהדר של בוטנים. ויש גם גיוון למבוגרים![]() צילום: בועז לביא, על השולחן |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את האטריות כשעה במים כדי לרכך אותן. מים חמים ירככו אותן מהר יותר. 2משרים את העוף והטופו בסויה ומכניסים למקרר לכחצי שעה. 3מחממים ווק עם שמן ומקפיצים שום, בצל סגול וג’ינג’ר. מוסיפים את העוף והטופו ומקפיצים תוך כדי מחיצת המרכיבים לתחתית הווק בעזרת מרית שטוחה. 4מזיזים את תכולת הווק לדפנות כדי לפנות את המרכז, מוסיפים ביצים ומערבבים אותן עד שהן נהפכות למקושקשת. מוסיפים את האטריות עם מעט מים שיעזרו להן להתרכך. 5מערבבים רוטב פאד-תאי עם חמאת בוטנים ומוסיפים לווק עם נבטים. מקפיצים 2 דקות לקבלת פאד-תאי בגוון חום אחיד. גיוון: מבוגרים יאהבו לאכול את המנה עם חצי לימון, בוטנים, כוסברה ובצל ירוק. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |