אוכל
אוכל
שונות

לביבות פסטו וזיתים

לביבות ירוקות וטעימות עם זיתי קלמטה ורוטב פסטו. קל להכין פשוט לטרוף

|מתוקה| פורסם19:53
לביבות פסטו וזיתים (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:35reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (20 מנות):

  • 2 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 כפות קמח
  • 5 ביצים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 בצל בינוני
  • 1 כוס זיתי קלמטה
  • 75 גרם רוטב פסטו
  • 1 כוס שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

1מגרדים בפומפייה את התפו"א ,קוצצים את הבצל לרצועות דקות, מגלענים את הזיתים קוצצים, מכניסים הכול לקערה ומערבבים.

2מכינים כדורי לביבות מהתערובת ומטגנים במחבת עם שמן בגובה של כ-1 סנטימטר כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג.

* המתכון באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת "מתוקה".

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il