
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מנקים היטב את גבעולי הפרסה וחותכים לפרוסות בקוטר 2 ס"מ. מבשלים בסיר עם הרבה מים כ-20 דקות אחרי רתיחה. 2במקביל מבשלים את תפוח האדמה עם הקליפה. 3מסננים את הפרסה, מצננים וסוחטים טוב טוב. 4טוחנים את הפרסה במעבד מזון. קולפים את תפוח האדמה ומוסיפים למעבד המזון. 5מוסיפים ביצה, מלח, פלפל שחור, פלפל אנגלי ואבקת מרק (לא חובה). אם התערובת דלילה מדי מוסיפים פירורי לחם. 6מכינים קציצות ומטגנים בשמן זית. מגישים עם לימון בצד. המתכון פורסם לראשונה ב-2010 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |