
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. מחוררים מעט את תפוחי האדמה במזלג ואופים 30-40 דקות, עד שהם רכים. 2קוצצים את הבצל, השום והעירית (לא ביחד). 3כשתפוחי האדמה מוכנים, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והשום כ-5 דקות. 4בינתיים חוצים את תפוחי האדמה ומרוקנים אותם מתוכנם, כך שנשארים עם ארבע "סירות". 5מוסיפים למחבת את תוכנם של תפוחי האדמה ואת הגבינה המגוררת. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים עד שכל הגבינה מותכת. 6ממלאים את סירות תפוחי האדמה ומפזרים מעט עירית קצוצה. מקפידים לא למלא יותר מדי - יש להשאיר שקע שאליו תיכנס הביצה. 7מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית עם נייר אפייה ושוברים לתוך כל סירה בזהירות ביצה אחת. מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות ואופים כ-15 דקות (עד שהביצה מוכנה). 8מוציאים, מפזרים עוד עירית טרייה מלמעלה, ומגישים. >> והנה לחמניות בצל מטוגן ששווה למות בשבילן>> פאייה בחצי שעה, יש דבר כזה![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |