אוכל
אוכל
שונות

כריך בלקני קלאסי

אספו על משטח העבודה שלכם שתי פרוסות לחם, פסטו, מיונז, בולגרית, פלפלים קלויים, קישואים ועגבניות שרי – והכינו בקלות את הסנדוויץ' הטיפוסי והכל-כך מעולה הזה

|הלמנס| פורסם11:38
כריך בלקני (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:3.256reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 פרוסות לחם דגנים או לחמנייה
  • 20 גרם ממרח פסטו
  • 20 גרם מיונז
  • 80 גרם גבינה בולגרית 5% שומן
  • 40 גרם פלפל אדום קלוי
  • 30 גרם זוקיני/קישוא קלוי
  • 30 גרם עגבניות שרי פרוסות
  • 15 גרם עלי ארוגולה

אופן ההכנה:

1מורחים פרוסה אחת של הלחם בפסטו ואת השנייה במיונז.

2מניחים את פרוסות הגבינה, ומסדרים מעליהן את רצועות הפלפל הקלוי, הזוקיני, עגבניות השרי ועלי הארוגולה.

3מכסים ומגישים.

>> מבשלים עם הילדים: חטיפי אנרגיה
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il