1טוחנים את הבצל במעבד מזון, מוציאים, סוחטים טוב טוב מעודפי הנוזלים ומחזירים למעבד. מוסיפים ביצה, קורנפלור ואבקת מרק עוף. מערבבים היטב.
2כשעיסת הבצל מוכנה מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לתבנית מיני דונאטס ששומנה בספריי ועליו פוזרו פירורי לחם. מכניסים את התבנית להקפאה עד למחרת. אם אין לכם תבנית כזו, שטחו את התערובת בתבנית רגילה ולמחרת חתכו אותה לאצבעות.
3למחרת שופכים מים רותחים על צידה האחורי של התבנית ובכמה מכות עדינות משחררים את הטבעות הקפואות. עד שמכינים את הבלילה ועד תהליך הטבילה והטיגון - כדאי להחזיק את הטבעות הקפואות בפריזר.
4מערבבים יחד את מרכיבי הבלילה. טובלים את הטבעות בבלילה, מסירים שאריות טפטוף וטובלים בפירורי לחם. בעזרת מרית מניחים את הטבעות בשמן חם מאוד - טבילה קצרה (15 שניות) להזהבה בהירה. מניחים על נייר סופג ומגישים.
* ניתן להקפיא את הטבעות ולחמם בתנור או בטוסטר לפני ההגשה.