
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1בקערה, מערבבים תפו״א, סלק, בצל, מלח וקמח תפו״א. 2משאירים בצד כחצי שעה כדי שיגיר נוזלים. מסננים היטב ומערבבים עם הביצים. 3מכינים מהתערובת לביבות ומטגנים על אש בינונית – חשוב מאד כדי שתפוחי האדמה יתבשלו מבפנים אבל לא יישרפו מבחוץ (זכרו שיש כאן הרבה עמילנים וסוכר, והלביבות מתקרמלות מהר). 4אפשר גם לטגן מעט ולהכניס לתנור להשלמת אפייה. * מכיוון שהלביבה דלה במלח, היא מושלמת לאכילה עם סוכר וקינמון, או שמנת חמוצה וקונפיטורה, או מסקרפונה ותפוח חמוץ אפוי וכד'. * המתכון באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת "מתוקה". הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |