אוכל
אוכל
שונות

מרק מלחם ישן ושום

מרק טעים עם המון שום ולחם מאתמול. גם נותן חיזוק לגוף, גם משתמש בלחם הישן וגם ממלא ומחמם כמו שרק מרק טעים יכול

|mako אוכל| פורסם20:27
מרק מלחם ישן ושום (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.519reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

למרק הזה קוראים Sopa de ajo, והוא עשוי משאריות לחם ישן והרבה שום ופפריקה. מכינים אותו בספרד והוא מצוין לחיזוק כל המערכות עם כמות השום שיש בו.

המצרכים :

  • 3 כפות שמן זית
  • 6 פרוסות לחם חתוכות לקוביות (ללא הקרום)
  • 7 שיני שום קצוצות
  • כפית וחצי פפריקה מתוקה
  • כפית פפריקה חריפה
  • 700 מ"ל ציר ירקות או מים חמים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)

אופן ההכנה:

1מטגנים את הלחם כ-3 דקות בסיר. מוסיפים את השום ומערבבים היטב. מתבלים ומערבבים, הלחם צריך להיות זהוב.

2מוסיפים את ציר הירקות ומבשלים כ-15 דקות.

3מגישים עם מעט פטרוזיליה מעל ושמן זית.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il