
המצרכים :ל-20-25 פחזניות
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2בסיר בינוני, מניחים את המים, חלב, חמאה ומלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את הקמח ומערבבים עם כף עץ עד שמתקבל בצק חלק ואחיד שלא נדבק לדפנות הסיר, כ-2 דקות. 3מעבירים את הבצק לקערה נקייה ומניחים להתקרר כדקה. 4מוסיפים את הביצים וטורפים היטב בין אחת לשנייה. מוסיפים את פתיתי הפרמזן והפלפל השחור ומערבבים היטב. 5בעזרת שקית זילוף או כף, מזליפים לתבנית תלוליות בגודל כדורי פינג פונג ומשאירים ביניהן רווח של 5 ס"מ. 6מפזרים מעל מעט מפתיתי הגבינה ואופים בתנור עד שהפחזניות תפוחות ושזופות, כ-25 דקות. 7בעזרת סכין חדה, דוקרים כל פחזנית בתחתית כדי לאפשר לאדים לברוח. 8מגישים את הפחזניות כמו שהן, חמות או בטמפרטורת החדר, או מכינים מהן כריכונים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |