
פנקייק בננהמתכון לפנקייק פשוט ובשרני במיוחד, פנקייק רך במתיקות עדינה, לארוחת בוקר שהיא כולה פינוק לקטנים ולגדולים![]() צילום: חן שוקרון, מתוקים שלי |
המצרכים :לכ-8 פנקייקס עבים וגדולים:
להגשה
אופן ההכנה:1ממיסים את החמאה במיקרוגל. מניחים לצינון קל. 2מנפים את הקמח ואבקת האפייה לתוך קערה. מוסיפים את הסוכר והמלח. מערבבים היטב. 3בקערה אחרת טורפים יחד את הביצים, החלב, ותמצית הווניל. בעזרת מזלג מועכים את הבננה למחית ומוסיפים לקערת הרטובים. 4מוסיפים את החמאה המומסת את תכולת קערת הרטובים אל תוך הקערה עם הקמח. מערבבים עד שהוא נספג כולו בתערובת. 5מחממים היטב מחבת על גבי להבה קטנה. משמנים מעט את פני המחבת בחמאה מומסת. 6יוצקים בעזרת מצקת מהבלילה את המחבת. מטגנים למשך כ-2 דקות עד שמופיעות בועות על גבי הפנקייק, הופכים ומטגנים עוד כחצי דקה-דקה. 7עורמים אתהפנקייקסבערמה כדי לשמור על חומם. מפזרים פרוסות בננה ויוצקים סירופ מייפל או שוקולד מעל. מגישים חם. * המתכון לקוח מתוך הבלוג -מתוקים שלי הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |